[elementor-template id="110"]

Selskabslokale

selskabslokaler i hjertet af nørrebro

SelskabslokaleR

Selskalskabslokaler til at holde den næste personalemiddag, eller et møde i andre omgivelser. Måske du står og skal holde fødselsdag, reception eller firmajulefrokost. Så har vi lokalet, der er det perfekte samlingssted for din begivenhed.

selskabslokaleR

Maobao

Midt på nørrebro

Når du lejer vores selskabslokale, står vi klar med lidt lækker mad, og Sidecar med drikkevarer skræddersyet til dit arrangement. Hos Maobao elsker vi velsmagende mad fra Asiens kulinariske køkkener. Vi lader os ofte inspirere af både traditionelle asiatiske retter, men eksperimenterer også med nye kombinationer. Maobao tilbyder en menu, så den efterkommer dine ønsker, og er tilpasset arrangementet.

oplev et fantastisk miljø

Selskabslokaler Maobao

Nørrebros nye banquet lokale

Vores selskabslokaler ligger i smørhullet af det stemningsfyldte Nørrebro. Her er der massere af små, hyggelig gader, hvor du finder hippe butikker, restauranter og cosy barer. Tæt på ligger også Assistens Kirkegården, der særligt i sommerhalvåret summer af liv.

Vores selskabslokale er klar til at danne rammen og samlingspunktet for din næste julefrokost, barnedåben, eller fødselsdagen. Lokalet er hyggeligt og uformelt, så du kan sætte dit personlige præg på arrangementet. Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at leje vores selskabslokale, er du velkommen til at kontakte os for mere information.

Om Maobao
Menu

MAO-BAO

Maobao location

Centralt på Nørrebro med kun 5 min til bus & metro

Maobao Selskabslokaler

Plads til 45 spisende gæster + mulighed for egen bar

Maobao liste

Skræddersyede pakker til netop dit arrangement

vil du vide mere?

Skriv til os

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, med at planlægge dit næste arrangement. Udfyld formularen, så kontakter vi dig med mere information. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Følg os på Facebook

[elementor-template id="306"]