[elementor-template id="110"]

Skyttegade 5, 2200 københavn n

restaurant nørrebro

26 anmeldelser
4.5/5

På forskelligartede og elskede Nørrebro finder du Maobao. Her serverer vi asiatiske specialiteter – family style. Som et fast aftenkoncept af det populære brunchsted Sidecar, kan du i restaurant Nørrebro mødes med venner og familie til en anderledes madoplevelse i hyggelige omgivelser.

Restaurant Nørrebro

Bao, dumpling eller wonton?

Menuen er centreret omkring det asiatiske køkken – Fra Taiwan til Korea, ja selv en smule af Nørrebro har sneget sig ind på kortet. Maden serveres primært family style, det vil sige delevenlig. Så er der nemlig rig mulighed for at prøve et bredt udvalg af menukortet. Når du besøger vores restaurant Nørrebro får du et lille stykke papir, hvor du og resten af bordet blot krydser de retter af, som I ønsker. Det hele serveres på en gang, og er I mere sultne efter første servering, er I altid velkomne til at bestille mere. Den næsten kridhvide og dampede bolle er kronen på værket. Den luftige bao omkredser smukt det farvestrålende fyld og det marinerede kød, der nærmest stråler i kontrast. Vi fylder vores bao med alt det bedste, vi ved. Prøv eksempelvis den populære Hong Kong pulled pork med syltede agurker eller fried chicken med kewpie mayo. Udover den smagfulde bao finder du også dumplings, wontons og meget mere på menukortet. Kort sagt, så har vi i restaurant Nørrebro kombineret alt det bedste, du kender fra det asiatiske køkken. Vi kæler for alle retter, som vi laver efter bogen og med respekt for traditionerne, så du altid for en god madoplevelse, når du besøger restaurant Nørrebro.

Kom rundt i hele kortet

Har du svært ved at vælge, anbefaler vi en af køkkenets menuer. Lad køkkenet bestemme aftenens serveringer, hvor vi lover, at du kommer godt rundt i hele kortet. Til selskaber på over fem personer er denne mulighed obligatorisk. Alt du finder på menuen, laver vi fra bunden, og af de bedste råvarer. Som så mange andre restauranter på Nørrebro og i resten af København, tilbyder vi naturligvis både vegetariske og pescetariske muligheder.

I baren finder du Sidecar, som hver aften står klar til at mikse de lækreste cocktails. Vi tilbyder et stort udvalg af cocktails, øl, vin og andre drikkevarer, der alle akkompagnerer det søde, det salte og stærke i de asiatiske retter. Der er garanti for en festlig aften, når du besøger restaurant Nørrebro. Skal festen ikke slutte efter du har forladt restauranten, er der rig mulighed for at fortsætte på den nærliggende Rantzausgade eller Jægersborggade, hvor du finder barer til alle lejligheder.

BAOS TIL ENHVER SMAG

Når du besøger vores restaurant på Nørrebro, vil du opleve, at menukortet byder på noget til enhver smag. Uanset, om du er til den helt store menu, eller om det blot er den lille sult, der lige så stille kalder, så finder du uden tvivl noget for dig. Vi kan varmt anbefale dig, at du prøver vores luftige og lækre baos, der med garanti vil slå benene væk under dig. Den luftige bao fås med 4 forskellige slags fyld, så du kan altså prøve lidt af hvert i restaurant Nørrebro.

Prøv f.eks. vores alles yndlings bao, som vi kalder Hong Kong Pulled Pork. Den er propfyldt med lækkert og blødt pulled pork, hoisin sauce, syltede agurker og peanuts til at knive lidt knas i den bløde og mundvandsskabende bolle. Har du lyst til at prøve noget andet på dagen, så tilbyder vi også et stort udvalg af sides, hvor alt fra rejer til varme lamme dumplings kan nydes med god ro i maven, da vores retter laves med kærlighed og de bedste råvarer.

Restaurant Nørrebro

Vi ses på RESTAURANT NØRREBRO

Har vi vækket din appetit, og er du allerede klar til at udforske vores fortolkning af Asiens køkkener? Book dit bord og lad os stå for resten. Befinder du blot i området, og melder bao-sulten sig pludselig, er du naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi vores restaurant på Nørrebro. Køkkenet har åbent hver tirsdag til søndag fra kl. 17.30 til 21.30, mens baren holder åbent fra 17.00 og frem til 00.30. Ønsker du at holde din næste fest hos Maobao klarer vi også den. I vores restaurant på Nørrebro gemmer sig nemlig også det hyggeligste selskabslokale, som du kan læse mere om her på hjemmesiden. Du er også altid velkommen til at følge os på Instagram og Facebook, hvor vi deler alt fra appetitvækkende inspiration til øjebliksbilleder fra vores restaurant Nørrebro. Har du spørgsmål til maden er du velkommen til at få vores venlige personale til at guide dig gennem menuen på restaurant Nørrebro. Vi anbefaler ligeledes, at du kigger med på vores Facebook-side, hvor vi jævnligt poster billeder af vores store udvalg og lækre retter, på den måde kan du altid holde dig opdateret på, hvad der sker i restaurant Nørrebro.

[elementor-template id="306"]