Skyttegade 5, 2200 københavn n

Asiatisk restaurant nørrebro

17 anmeldelser
4.5/5

På forskelligartede og elskede Nørrebro finder du Maobao. Her serverer vi asiatiske specialiteter – family style. Som et fast aftenkoncept af det populære brunchsted Sidecar, kan du i restauranten på Nørrebro mødes med venner og familie til en anderledes madoplevelse i hyggelige omgivelser.

Restaurant Nørrebro

Bao, dumpling eller wonton?

Menuen er centreret omkring det asiatiske køkken – Fra Taiwan til Korea, ja selv en smule af Nørrebro har sneget sig ind på kortet. Maden serveres primært family style, det vil sige delevenlig. Så er der nemlig rig mulighed for at prøve et bredt udvalg af menukortet. Når du besøger vores restaurant Nørrebro får du et lille stykke papir, hvor du og resten af bordet blot krydser de retter af, som I ønsker. Det hele serveres på en gang, og er I mere sultne efter første servering, er I altid velkomne til at bestille mere. Den næsten kridhvide og dampede bolle er kronen på værket. Den luftige bao omkredser smukt det farvestrålende fyld og det marinerede kød, der nærmest stråler i kontrast. Vi fylder vores bao med alt det bedste, vi ved. Prøv eksempelvis den populære Hong Kong pulled pork med syltede agurker eller fried chicken med kewpie mayo. Udover den smagfulde bao finder du også dumplings, wontons og meget mere på menukortet.

Kom rundt i hele kortet

Har du svært ved at vælge, anbefaler vi en af køkkenets menuer. Lad køkkenet bestemme aftenens serveringer, hvor vi lover, at du kommer godt rundt i hele kortet. Til selskaber på over fem personer er denne mulighed obligatorisk. Alt du finder på menuen, laver vi fra bunden, og af de bedste råvarer. Som så mange andre restauranter på Nørrebro og i resten af København, tilbyder vi naturligvis både vegetariske og pescetariske muligheder.

I baren finder du Sidecar, som hver aften står klar til at mikse de lækreste cocktails. Vi tilbyder et stort udvalg af cocktails, øl, vin og andre drikkevarer, der alle akkompagnerer det søde, det salte og stærke i de asiatiske retter. Der er garanti for en festlig aften, når du besøger vores restaurant, Nørrebro. Skal festen ikke slutte efter du har forladt restauranten, er der rig mulighed for at fortsætte på den nærliggende Rantzausgade eller Jægersborggade, hvor du finder barer til alle lejligheder.

Restaurant Nørrebro

Vi ses på hos Maobao

Har vi vækket din appetit, og er du allerede klar til at udforske vores fortolkning af Asiens køkkener? Book dit bord og lad os stå for resten. Befinder du blot i området, og melder bao-sulten sig pludselig, er du naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi vores restaurant på Nørrebro. Køkkenet har åbent hver tirsdag til søndag fra kl. 17.30 til 21.30, mens baren holder åbent fra 17.00 og frem til 00.30. Ønsker du at holde din næste fest hos Maobao klarer vi også den. I vores restaurant på Nørrebro gemmer sig nemlig også det hyggeligste selskabslokale, som du kan læse mere om her på hjemmesiden. Du er også altid velkommen til at følge os på Instagram og Facebook, hvor vi deler alt fra appetitvækkende inspiration til øjebliksbilleder fra vores restaurant Nørrebro.