[elementor-template id="110"]

om maobao

Asiatiske traditioner med kvalitet & kærlighed

Vi er vilde med den luftige og bløde bao. Den dampede bolle omfavner på smukkeste vis fyldet, der alt sammen gør den asiatiske specialitet til et hit hos de fleste. En moderne klassiker.

Maobao

Oplev et stykke af Asien

Maobao

Historien om Maobao

Maobao er en fast forlængelse af den populære brunch café Sidecar på Nørrebro. Om aftenen skifter vi æg, bacon og vafler ud med velsmagende retter fra hele Asien, når vi forvandler restauranten til Maobao. Uanset om du besøger os på en hyggelig tirsdag eller en festlig fredag, er du garanteret en anderledes madoplevelse.

De mange små retter serveres primært family style, så hele bordet har rig mulighed for at afprøve hele kortet. I baren finder du Sidecar, der har sammensat det perfekte drinkskort, som på bedste vis passer til Østens mange smage.

Fra Taiwan til Kina

Selskabslokaler Maobao

SMAG PÅ MAOBAO

Den dampede taiwanske bao bolle, fyldt med sprøde grøntsager og marineret kød, er omdrejningspunktet hos Maobao. Alt du finder på kortet er hjemmelavet af vores dygtige kokke, med ærekærhed og kvalitet. Udover vores udvalg af bao, finder du også andre populære specialiteter fra Asien – som wontons og dumplings – samt mindre traditionelle retter, vi synes, I skal have muligheden for at smage. Vores menukort byder naturligvis også på vegetariske, veganske og pescetariske muligheder.

Til sidst kan du afslutte middagen med en bao med is, eller en sorbet, der varierer afhængig af sæson. 

MAO-BAO

OPLEV ET FANTASTISK STEMNING

Besøg maobao

Nyd et asiatisk måltid i casual stemning i restaurant Nørrebro. Har du svært ved at vælge, anbefaler vi en af køkkenets menuer. Her giver Maobao sit bud på den perfekte oplevelse, som tager dig med rundt i hele kortet, uanset dine præferencer.  Du finder os i Skyttegade ikke langt fra Rantzausgade, hvor stemningen emmer af Nørrebro med hyggelige barer og små restauranter. Er der gået lidt for meget hverdag i den, så kig forbi en helt almindelig onsdag. Den afslappede atmosfære, og vores kyndige personale giver dig en smagfuld oplevelse af Østens kulinariske køkkener, der med sikkerhed vil få dig til at glemme hverdagens stress.

[elementor-template id="306"]