[elementor-template id="110"]

ASIATISK PÅ nørrebro

Asiatisk på Nørrebro hos Maobao. Vi byder på et stort udvalg af alt det bedste, som du kender fra Asien. Hos Maobao er vi ikke fastsatte på kun at servere retter fra et land, vi har derimod taget alt det bedste, som du finder i kinesisk, japansk og kombineret det med andre landes asiatiske madtraditioner og samlet det hele ét sted på Nørrebro. Når du nyder noget lækkert asiatisk på Nørrebro vil du opleve, at vi har været traditioner og opskrifter tro, så du får et autentisk stykke af Asien ved hver bid, du tager.

Asiatisk Nørrebro

Sharing is caring

Vi tror på, at man skal kunne samles om det gode måltid med hele familien, hvor hyggestunder og uforglemmelige smagsoplevelser sammen går op i en højere enhed. Hos Maobao kan du nyde det bedste fra Asien i hjertet af Københavns pulserende byliv. Vores store udvalg af lækker asiatisk mad, skal dog ikke være det eneste, I nyder, når I besøger os – stemningen er også en essentiel del af et besøg på Maobao. Prøv med fordel en række af vores lækre retter fra Østen, tag gerne et nærmere kig i menukortet eller find mere inspiration på vores Facebook.

Fra Taiwan til Kina

Vores køkken spænder helt fra Taiwan til Kina. Det betyder, at du naturligvis kan nyde den klassiske dampede taiwanske Bao bolle, som er fyldt med sprøde grøntsager og marineret kød. Den velkendte bolle er omdrejningspunktet for mange vores retter på Maobao.

Bestil asiatisk mad på Nørrebro

Er du ikke ude efter en hyggelig aften i restauranten, så kan du naturligvis også bestille din mad som take away. Nyd lækker asiatisk mad i en af Nørrebros mange hyggelige kroge eller tag maden med hjem i spisestuen. Har du nogle specielle ønsker til maden eller nogle spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte vore søde personale, der med glæde vil hjælpe dig godt på vej til et skønt og velsmagende måltid.

Mao_test_2

Sulten?

Er du blevet sulten af at læse om asiatisk mad på Nørrebro, og føler du, at du er klar til at dykke ned i menuen for alvor og prøve et stykke af Asien? Book dit bord og lad os stå for en fantastisk aften. Er du allerede i området, så kan du naturligvis også bare drysse ind til et skønt måltid i hyggelige omgivelser. Vi garanterer asiatisk mad med fokus på kvalitet, velsmag og autentiske opskrifter – og så glæder vi os meget til at byde dig velkommen indenfor

Vi ses til asiatisk Nørrebro

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et smagsparadis af udsøgte retter fra Østen, der med garanti vil bringe dine tanker til varmere himmelstrøg. Køkkenet har åbent hver tirsdag til søndag fra kl. 17.30 til 21.30, mens baren holder åbent fra kl 17.00 og frem til 00.30.

[elementor-template id="306"]